Wij leveren, programmeren en repareren ALLE soorten renault sleutels! Ook voor het programmeren van uw Renault kaartsleutels bent u bij De Sleutelspecialist Nijmegen aan het juiste adres.

 

Wij zijn Flexibel!

Werkt uw Renault sleutel niet meer? Reageert de auto niet meer op uw Renault sleutelkaart? Reageert uw Renault infrarood sleutel niet meer? Start uw Renault na vorst niet meer? Geen probleem wij werken ook op locatie en helpen u snel weer opweg!

Uniek in Nederland!

Als enigste in Nederland kunnen wij ook Reanault infrarood sleutels voor u dupliceren en programmeren. Heeft u een Renault infrarood sleutel? Deze kunt u herkennen aan het "ledje"die zich voor in de sleutel bevindt of een zwart bolletje in de auto boven de binnenspiegel, u kunt de auto alleen starten wanneer u de afstandbediening van uw sleutel gebruikt.Wanneer uw afstandbediening niet meer op de auto reageerd zal uw auto niet starten! Deze sleutels konden tot voor kort alleen via de Renault dealer worden besteld tegen zeer hoge kosten dit is nu verleden tijd! Meer informatie? Bel, whatsapp of mail De Sleutelspecialist Nijmegen.

Ook voor vakkundige reparatie van uw Renault infrarood sleutel(s) kunt u bij
De Sleutelspecialist Nijmegen terecht, breng uw sleutel langs of stuur deze op en binnen 1 dag is uw sleutel weer klaar voor gebruik. 

Wij leveren en programmeren alle Renault kaartsleutels voor ALLE modellen!

​Renault kaartsleutels geven vaak problemen en gaan vaak kapot! Bij uw Renault dealer zijn het bestellen van kaartsleutel erg kostbaar en kan alleen op bestelling! Bij De Sleutelspecialist Nijmegen kunt u terecht voor het programmeren en leveren van alle soorten Renault kaartsleutels vrijwel direct uit voorraad leverbaar en klaar terwijl u wacht!

Wij leveren en programmeren kaartsleutels voor onder andere de volgende modellen:

Renault Clio II, Renault Laguna, Renault Espace, Renault Kangoo, Renault Master, Renault Scenic II, Renault Megane II, Renault Traffic II, Renault Vel Satis

Ook leveren en programmeren wij uw Keyless Go en Keyless Entry Renault kaartsleutels!


Bent u alle sleutels kwijt? Heeft u geen sleutels
​of kaartsleutels meer?

 

Wij lossen het voor u op snel vakkundig en op locatie zonder gedoe! Neemt u contact met ons op bel, mail of whatssapp De Sleutelspecialist Nijmegen.

 

 

Wat onze klanten zeggen...

Bekijk meer klantbeoordelingen