Mercedes Smart Keys Slotenmaker

Mercedes Sleutel bijmaken of repareren!

Rijdt u in een Mercedes A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse, G-klasse of S-klasse en heeft u problemen met uw Mercedes smart keys? Wij helpen u graag verder! De Sleutel Specialist heeft veel ervaring met het bijmaken of repareren van Mercedes sleutels. Wij zijn in 99% van de gevallen ook goedkoper dan een lokale dealer die hier minder verstand van heeft. Bij ons staat kwaliteit en helderheid op 1! Neem nu vrijblijvend contact op en 1 van onze specialisten staan je graag te woord voor een afspraak of voor vragen!
Mercedes Smart Keys Slotenmaker

Mercedes smart keys

Wij kunnen 85% van alle Mercedes smart keys voor u dupliceren! natuurlijk blijven er uitzonderingen. Helaas kunnen wij op voorhand niet zeker weten of uw sleutel kan worden bij gemaakt, houd u er dus altijd rekening mee dat de sleutel uiteindelijk niet gedupliceerd zou kunnen worden! Natuurlijk blijven wij constant verder specialiseren en doorontwikkelen.

Het dupliceren en bijmaken van een Mercedes smart key is ingewikkeld, houdt u er rekening mee dat het bijmaken ongeveer 45 tot 60 minuten duurt! Wij werken altijd op afspraak. Vragen? Neem direct contact op! 1 van onze specialisten staat altijd klaar om u te helpen!

Mercedes sleutel kwijt

Geen zorgen! Onze sleutel specialisten hebben veel ervaring met het kopiëren of bijmaken van Mercedes sleutels. Wij werken met high-tech apparaten van de hoogste kwaliteit wat ook terug te zien is in de nieuwe sleutel die je van ons krijgt! Sleutels van hoogwaardige kwaliteit voor slechts een fractie van de prijs die je bij de dealer zou betalen. Maar ook van oude modellen Mercedessen of andere (exclusieve) automerken kunt u bij De Sleutel Specialist terecht. Plan uw afspraak gerust in!

Hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We staan voor u klaar en bieden graag passend advies.

Zijn uw sleutels gebroken, gestolen of kwijt geraakt?

bel de Sleutelspecialist