Wij zijn gespecialiseerd in het dupliceren en na leveren van ALLE soorten sleutels en leveren sleutels aan veel grote bedrijven en justitie, maar ook veel collega’s en schoenmakerijen weten ons al snel te vinden voor het speciale werk. Wij zijn voorzien van alle verschillende soorten handmatige en elektronische sleutel machines en programmatuur en hier zijn wij ook erg trots op!

Wij zijn aangesloten bij,
Het Nederlandse Sleutel en Slotenspecialisten Gilde waar wij ook al jaren deelnemen in het bestuur. Verder zijn wij al jaren lid van het Duitse Interkey en het Europese ELF. Ook zijn wij medeorganisator van het bekende en internationale kluis opening weekend. (KOW)

Wij bezoeken meerdere malen per jaar nationale en internationale kleine en grote “sleutel” beurzen waaronder Polen, Engeland, Turkije en Denemarken. Wij zijn ook graag geziene gasten bij diversen buitenlandse leveranciers en clubs.

Sinds een aantal jaren zijn wij ons vooral gaan richten op de autosleutel markt, wij dupliceren en programmeren alle soorten autosleutels ook met afstandsbediening! Wij open auto’s schadeloos, voorzien de klanten van geheel nieuwe autosleutels wanneer deze zijn gestolen of zijn verloren! Wij werken ook voor verzekeraars en de ANWB. Ook hebben wij een eigen machine bank werkplaats waar wij eigen tools en sleutelmakers gereedschap bedenken en maken

Wat onze klanten zeggen...

Bekijk meer klantbeoordelingen
Whatsapp