+31 (0) 24 3502866 info@de-sleutelspecialist.nl

Wat doen wij?

In onze moderne winkel en gespecialiseerde werkplaats in Nijmegen zijn wij al 61 jaar gespecialiseerd in het dupliceren, leveren en maken van alle soorten sleutels, autosleutels, sleutel-tags, druppels en toegangskaarten!

N

Wij dupliceren, programmeren en maken alle soorten sleutels

N

Jarenlange praktijk ervaring en uitstekende ouderwetse service

N

Vakkundige aanpak en gespecialiseerde vak idioten

De beste sleutel service van Nederland

In onze moderne winkel en gespecialiseerde werkplaats in Nijmegen kunt u dagelijks terecht voor het bijmaken van alle soorten sleutels voor uw woning, fiets, motor, auto, caravan, kluis, brievenbus, camper, trekhaak en alle andere denkbare sleutels! De meeste sleutels zijn klaar terwijl u wacht, soms kan het nodig zijn om de sleutel bij ons achter te laten.  Al 61 jaar gespecialiseerd om al uw sleutels te dupliceren en sleutelproblemen te verhelpen. Waarmee kunnen wij u vandaag van dienst zijn? 

✓ Wij repareren alle tweewielers en accu sleutels

✓ Ook bij alle soorten hang-, discus- en diverse fietssloten helpen wij u verder

✓ Sleutels voor alle welbekende merken zoals Luma, Abus en Trelock

✓ Is uw sleutel krom, versleten of gebroken? Kom verder

✓ Sleutels op codenummer en andere speciale sleutels

Sleutels algemeen

Wij kunnen u o.a. helpen met problemen omtrent:

• Voordeur sleutels
Achterdeur sleutels
Schuurdeur sleutels
Poort sleutels
Garagedeur sleutels
Raam sleutels
Schuifpui sleutels
CV sleutels

Antieke sleutels

Auto sleutels

Kluissleutels

Een kluis bied niet alleen weerstand tegen ongenode gasten maar zorgt ook voor veel problemen en vooral hoge kosten wanneer u de sleutel verliest of een sleutel kapot gaat. Kom naar onze winkel in Nijmegen en laat tijdig een goede reserve kluissleutel maken.
Het dupliceren van kluissleutels is specialistisch werk. Een kluissleutel zal daarom altijd bij ons achter moeten blijven. Benieuwd wat de kosten zijn of heeft u iets speciaals? Neemt u dan contact met ons op.

Storing dienst

Eigen service dienst, ruim 35 jaar ervaring. Onze monteur staat dagelijks klaar voor het oplossen en verhelpen van sleutel en slot problemen. Wij komen bij u langs voor een duidelijk advies over hang en sluitwerk en plaatsen waar nodig nieuw. Nieuwschierig wat wij voor kunnen beteken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mercedes smart keys

 Wij kunnen 85% van alle Mercedes smart keys voor u dupliceren! natuurlijk blijven er uitzonderingen. Helaas kunnen wij op voorhand niet zeker weten of uw sleutel kan worden bij gemaakt, houd u er dus altijd rekening mee dat de sleutel uiteindelijk niet gedupliceerd zou kunnen worden! Natuurlijk blijven wij constant verder specialiseren en doorontwikkelen.

Het dupliceren en bijmaken van een Mercedes smart key is ingewikkelt, houdt u er rekening mee dat het bijmaken ongeveer 45 tot 60 minuten duurt! Wij werken altijd op afspraak.

VVE & Huisvesting

Een samenwerking met de Sleutel Specialist is voor een VVE niet alleen voordelig, maar ook handig. Zo houden wij bijvoorbeeld de certificaten in beheer, waardoor verloren of gebroken sleutels makkelijk per e-mail sleutels nabesteld kunnen worden. 

Ook beheren wij de bestaande sluitsystemen en leveren alle benodigdheden rechtstreeks na vanaf de fabriek. Denk aan sleutels, cilinders en sloten. Daarnaast beschikken wij over een eigen storingsdienst om alle soorten problemen met sleutelsystemen ter plaatse op te lossen. Meer weten? Neem dan gauw contact met ons op