Sleutels voor Vereniging van Eigenaren

Een Vereniging van Eigenaren (VVE) heeft als taak het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en zaken van een appartementengebouw te behartigen. Denk aan liften, een binnentuin, hal, deuren en sleutelsystemen. De Sleutel Specialist in Nijmegen heeft daardoor ook veel Verenigingen van Eigenaren en huisvesting als klant.

Onderhoud en aanschaf van sleutelsystemen

De Verenigingen van Eigenaren hebben vaak gemeenschappelijke sleutelsystemen die onderhouden moeten worden, of zij zoeken nieuwe sleutelsystemen. En het liefst natuurlijk zo voordelig mogelijk, zodat alle eigenaren in het appartementencomplex achter de gemaakte kosten staan.

Beheer van certificaten en storingsdienst

Een samenwerking met de Sleutel Specialist is voor een VVE niet alleen voordelig, maar ook handig. Zo houden wij bijvoorbeeld de certificaten in beheer, waardoor verloren of gebroken sleutels makkelijk per e-mail sleutels nabesteld kunnen worden. Ook beheren wij de bestaande sluitsystemen en leveren alle benodigdheden rechtstreeks na vanaf de fabriek. Denk aan sleutels, cilinders en sloten. Daarnaast beschikken wij over een eigen storingsdienst om alle soorten problemen met sleutelsystemen ter plaatse op te lossen.

Veel voorkomende sleutelsystemen- en merken van VVE’s:

Lips                                         Nemef

Dom                                       Winkhaus

GeGe                                      Abus

Buva                                       Pfaffenhain

Zeis-ikon                               Mauer

Mul-T-Lock                           Assa

Abloy

Vereniging van Eigenaren of werkzaam in huisvestingsbranche?

Bent u deelnemer of voorzitter van een Vereniging van Eigenaren? Of bent u op andere wijze werkzaam in de huisvestingsbranche? In – of in de buurt van – Nijmegen? Neem dan eens contact op met De Sleutel Specialist om de mogelijkheden te bespreken. De Sleutel Specialist is gevestigd op de Groenestraat 209 in Nijmegen en is op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Wat onze klanten zeggen...

Bekijk meer klantbeoordelingen
Whatsapp