De Sleutelspecialist

Wilt u een sleutel laten bijmaken? Is uw autosleutel stuk? Uw fietssleutel verloren? De Sleutelspecialist van Nijmegen zorgt voor het dupliceren, bijmaken en naleveren van alle soorten sleutels. Niet alleen aan particuliere klanten, ook grote bedrijven, justitie en buitenlandse leveranciers werken samen met de Sleutel Specialist. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld door andere door andere sleutelspecialisten of schoenmakerijen bij problemen met sleutels of sloten die niet vaak voorkomen.

Dit dankzij onze uitgebreide expertise en de beschikking over vele geavanceerde sleutelmachines en programmatuur.

Expert binnen ons vakgebied

Bij De Sleutel Specialist in Nijmegen kunt u terecht voor het bijmaken, dupliceren, repareren en nabestellen van onder andere:

En natuurlijk nog veel meer. Onze naam is niet voor niets De Sleutelspecialist. Voor ieder probleem met een sleutel, autosleutel of slot kunt u op ons rekenen. Wij zijn expert binnen ons ambachtelijke vakgebied en daar zijn we trots op!

Kwaliteit en vakkennis gegarandeerd

De sleutelspecialist is al jarenlang lid van Het Nederlandse Sleutel en Slotenspecialisten Gilde, het Duitse Interkey en het Europese ELF. Ook nemen wij al jaren deel in het bestuur van het NSSG. Daarnaast zijn wij medeorganisator van het internationaal bekende kluis opening weekend (KOW).

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen het vakgebied, bezoekt DE Sleutelspecialist jaarlijks meerdere nationale en internationale sleutelbeurzen waaronder in Polen, Engeland, Turkije en Denemarken.

Zo bent en blijft u als klant verzekerd van de beste kwaliteit sleutels!

Wat onze klanten zeggen...

Bekijk meer klantbeoordelingen
Whatsapp