+31 (0) 24 3502866 info@de-sleutelspecialist.nl

Wat te doen bij buitensluiting?

 

N

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig openen van deuren en sloten.

N

Betrouwbaar en betaalbaar met een moderne winkel in het mooie Nijmegen.

N

Vakkundige aanpak, creatief, ruim ervaren en liefde voor het vak.

De beste buitendienst
voor uw sloten- slotproblemen en buitensluitingen!

 

De ervaren monteur van de Sleutelspecialist Nijmegen helpt u als u bent buitengesloten, als u graag uw huis beter wilt beveiligen maar ook met het repareren van uw hang- en sluitwerk. Wij hebben een eigen creatieve buitenmonteur met ruim 35 jaar praktijkervaring! Staat u buitengesloten? Sleutels kwijt of is het slot defect? Geen nood wij lossen het voor u op!

De vakkundige, creatieve en ervaren monteurs van De Sleutelspecialist Nijmegen staan voor u klaar. Wij zijn betrouwbaar, betaalbaar hebben een moderne winkel en service wagen en zijn dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar voor buitensluitingen.

Onze hulpdienst dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar!

06 11 59 98 08
Bel ons nu
Dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar!

Nood opening

Onze buitendienst medewerker is gespecialiseerd in het openen van alle soorten sloten en deuren! Bent u buitengesloten van woning – bedrijf of voertuig? Neem direct contact op! Wij zijn dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar

Auto opening

Bent u buitengesloten van uw auto, vrachtwagen of camper? Geen probleem neem contact met ons op en wij lossen het probleem netjes en vakkundig voor u op, wij zijn dagelijks bereikbaar tot 22.00 uur! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inbraak herstel

Bent u de dupe geworden van een inbraak of insluiping? Neemt u contact met ons op voor een vakkundig herstel van uw inbraakschade of herstellen van uw defecte hang en sluitwerk. Wij zijn dagelijks voor u bereikbaar tot 22.00 uur! Neem vrijblijvend contact met ons op.

“Ik ben nooit eerder zo een eerlijke en oprechte slotenmaker tegengekomen. Binnen no-time kwamen ze opdagen toen ik in nood zat en daarbij hebben ze buiten mijn verwachtingen gepresteerd. Bedankt voor de hulp heren, ik kom zeker terug!! 😉 “

Phillipe H.

Sloten vervangen

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig vervangen en plaatsen van hang en sluitwerk in bijna alle soorten situaties. Denkt u aan alle soorten buitendeuren, binnendeuren, poorten, hekwerken, kluizen, muurkasten en alles waar een slot in zit.

Wij verzorgen en plaatsen producten die zijn goedgekeurd volgens het SKG** en SKG*** sterren protocol.  

Gratis advies inbraakpreventie

Wij zijn gespecialiseerd in inbraakpreventie! Wilt u een gedegen en goed advies over de beveiliging van uw woning of bedrijf neemt u dan contact met ons op onze ervaren monteur komt vrijblijvend bij u langs voor het adviseren en het maken van een gepaste offerte voor het (beter) beveiligen van uw bedrijf of woning. 

Erkende & gecertificeerde monteurs

Onze monteurs zijn uiterst vakbekwaam en zijn allemaal voorzien van een VOG. Onze monteurs denken uit de praktijk en zijn oplossingsgericht!  Wij zijn PKVW erkend en zijn aangesloten bij diversen verenigingen waaronder:

* NSSG
* Interkey
* ALA
* ELF

Pas op voor malafide slotenmakers

Onze monteurs zijn uiterst vakbekwaam en zijn allemaal voorzien van een VOG. Onze monteurs denken uit de praktijk en zijn oplossingsgericht!  Wij zijn PKVW erkend en zijn aangesloten bij diversen verenigingen waaronder:

* NSSG
* Interkey
* ALA
* ELF

Buitengesloten? Gaat uw slot niet meer open?
Dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar   

06 11 59 98 08
Bel ons nu
Dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar!