Autosleutel Nijmegen

De Sleutel Specialist in autosleutels in de omgeving van Nijmegen! Ondervindt u problemen met uw autosleutel? Wilt u er 1 laten bijmaken of een reparatie laten uitvoeren aan uw sleutel? Of ziet de behuizing er gewoon niet meer uit? Maak dan snel een afspraak bij De Sleutel Specialist van Nijmegen en wij helpen u graag en snel verder!

Wij zijn geopend
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00
Autosleutel Nijmegen
24
hr
Snelle service
60+
Jaren ervaring
182K+
Tevreden klanten
739K+
Sleutels gemaakt
97%
Klanttevredenheid

Autosleutel problemen omgeving Nijmegen?

Dagje wezen shoppen en aan het einde van de dag komt u uw auto niet meer in? Of is de sleutel afgebroken in het contact of deurslot? Bel dan direct 0243502886 en wij lossen het voor u op. Geen autosleutel probleem is te groot voor ons. Ook lossen wij startproblemen op indien die sleutel gericht zijn. Als de garage, de ANWB of een andere instantie u hier niet bij kunt helpen, kunnen wij dat van De Sleutel Specialist uit Nijmegen wel!

bel ons
Autosleutel Nijmegen

Betrouwbaar en eerlijke prijzen

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het vervangen, repareren of programmeren van uw autosleutel in Nijmegen? Laat dan uw kenteken achter en onze specialisten laten zo snel mogelijk van zich horen. Of kijk op onze tarieven pagina.

kenteken achterlaten

Zijn uw sleutels gebroken, gestolen of kwijt geraakt?

bel de Sleutelspecialist
Autosleutel Nijmegen

Autosleutel kwijt?

Bent u uw autosleutels kwijt? Wij van De Sleutel Specialist hebben al meer dan 60+ jaar ervaring op het gebied van sleutels. Zo zijn wij ook als 1 van de weinige in Nederland specialist in autosleutels. Zo kunnen wij diagnoses uitvoeren voor uw autosleutels en voeren wij reparaties en/of behandelingen uit voor elk automerk sleutel.

neem contact op

Ontmoet onze specialisten

Danny Janssen
Danny Janssen
Mede-eigenaar
Jimmy Janssen
Jimmy Janssen
Specialist in autosleutels
Brenda Janssen
Brenda Janssen
Administratie