BMW sleutels bijmaken

BMW sleutel bijmaken

U rijdt in een BMW maar u heeft problemen met uw BMW smart sleutels. Dat is geen probleem, wij van de-sleutelspecialist.nl helpen u graag verder! Wij hebben jarenlange ervaring met het bijmaken of repareren van BMW-sleutels. Wij zijn in veel gevallen ook goedkoper dan bijvoorbeeld een lokale dealer die hier ook minder verstand van heeft. Bij de-sleutelspecialist.nl staat professionaliteit en kwaliteit op nummer 1. Neem nu vrijblijvend contact met ons op en 1 van onze specialisten staat u graag te woord voor een afspraak of voor vragen!
BMW sleutels bijmaken

BMW Smart sleutels

Wij kunnen 80% procent van alle BMW smart sleutels voor u namaken! Het bijmaken van een autosleutel is zeer specialistisch werk; voor ieder type auto moeten de juiste behuizing en de juiste chips worden ingekocht. Het is om deze reden belangrijk om er rekening mee te houden dat het niet altijd mogelijk is om alle BMW smart sleutels na te maken. Wij blijven onszelf wel continu door ontwikkelen en verder specialiseren op dit gebied.

Hoelang duurt het klonen?

Het klonen en bijmaken van een BMW smart sleutel is ingewikkeld en duurt daarom ook ongeveer tussen de 45 tot 60 minuten. Wij werken altijd alleen op afspraak. Heeft u daarnaast nog vragen? Neem dan direct contact op! Eén van onze specialisten staat direct klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

BMW-sleutel kwijt?

Bent u uw BMW-sleutel kwijt? Geen zorgen wij van de-sleutelspecialisten.nl hebben veel ervaring met het klonen en het bijmaken van BMW-sleutels en staan direct voor u klaar! Wij werken met de nieuwste hightech apparaten die de hoogste kwaliteit bezitten, en deze kwaliteit komt allemaal terug in de sleutel die u van ons terug krijgt. De sleutels van de-sleutelspecialist.nl zijn van hoge kwaliteit voor slechts een fractie van de prijs die u bij een dealer zou moeten betalen.

Hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We staan voor u klaar en bieden graag passend advies.

Zijn uw sleutels gebroken, gestolen of kwijt geraakt?

bel de Sleutelspecialist