Kia sleutel repareren

Kia sleutel bijmaken

Bij dé sleutel specialist kunt u bij al uw sleutel problemen bij ons terecht. Wij hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van sleutels en helpen u graag verder. Alle sleutels kunnen wij bijmaken of repareren waaronder ook uw KIA-sleutel. Door onze kennis en expertise geven wij u altijd de garantie dat u de beste prijs/kwaliteit verhouding zult krijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op een laat onze specialisten u te woord staan voor een afspraak of voor vragen.
Kia sleutel repareren

KIA smartsleutels

Het bijmaken van een autosleutel is heel vakkundig werk en vereist de juiste kennis. Elk type auto is anders en hebben dus ook specifieke onderdelen nodig die moet worden ingekocht. Wij kunnen 90% van alle KIA sleutels voor u namaken. In de meeste gevallen kunt u dus bij ons terecht voor uw sleutel. Wij blijven onszelf continu ontwikkelen en specialiseren op het gebied van autosleutels.

 

Hoe lang duurt het bijmaken?

Het bijmaken van een KIA sleutel is specialistisch werk en vereist daarom ook wat tijd, denk aan ongeveer 45 tot 60 minuten. Wij werken alleen op afspraak. Voorvragen kunt u direct contact met ons opnemen en eén van onze specialisten staatdirect voor u klaar om u te helpen met het beantwoorden van al uw vragen.

 

KIA sleutel kwijt?

Bent u uw autosleutel kwijt? Geen zorgen, wij van de sleutel specialist hebben veel kennis en ervaring op het gebied van het klonen en bijmaken van uw sleutels en staan direct voor u klaar. Wij werken met hightech apparatuur die de hoogste kwaliteit bezit. Die kwaliteit zult u opmerken wanneer u de sleutel van ons ontvangt. De sleutels van de sleutelspecialist zijn altijd van hoge kwaliteit voor slechts een deel van de prijs die u bij de dealer zou moeten betalen.

Hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We staan voor u klaar en bieden graag passend advies.

Zijn uw sleutels gebroken, gestolen of kwijt geraakt?

bel de Sleutelspecialist